Dethleffs-matkailuautot 2017

Dethleffs-matkailuajoneuvoja on valmistettu jo yli 80 vuotta. Suomessa merkin matkailuautokanta on ylivoimaisesti suurin.

Valmistajan sivuille Dethleffs Facebookissa Lataa esitteet ja hinnastot

Globebus Active

Dethleffsin kompaktein mallisarja soveltuu loistavasti niin kaupunkien kapeille kujille kuin mutkaisille maanteillekin – sisätilojen toimivuudesta ja mukavuudesta tippaakaan tinkimättä. Uudistuneen Globebus-malliston avarat ja viihtyisät sisätilat tekevät vaikutuksen jo ensi silmäyksellä.. 

Lue lisää

Trend

  Uusi Trend on ihanteellinen kaikille, joille paitsi sporttisuus, myös taloudellisuus on tärkeää. Trend-mallistossa yhdistyvät aito, viimeistelty Dethleffs-laatu, korkea varustelutaso ja sopiva hinta. Etuna mm. uusi kosteutta kestävä ja ilman puuta toteutettu Dethleffs Lifetime-Smart-lattiarakenne. Nukkumapaikkojen runsaus tekee Trend-malleista erityisen joustavia. Puoli-integroituihin malleihin saa lisävarusteena nostovuoteen, integroiduissa malleissa nostovuode on vakiona – näin käytettävissä on käden käänteessä lisää vuodepaikkoja. 

Lue lisää

Advantage

Advantagessa nimi on enne, sillä valitsemalla matkailuauton Advantage-mallistostamme saat samalla hinnalla enemmän etuja: enemmän mukavuutta, turvallisuutta, käyttöikää ja nerokkaita ideoita! Vakiona tilava 142 litran jääkaappi, 70 cm leveä asunto-osan ovi keskuslukituksella ja todella reilun kokoinen istuinryhmä – sekä paljon muuta!
Jotta voisit nauttia näistä ominaisuuksista pitkään, Advantagesta löytyy ilman puuta toteutettu ja hyvin kosteutta kestävä Dethleffs Lifetime-Plus-korirakenne. Katto ja alapohja on suojattu lasikuitulevyllä ja korkealaatuinen XPS-foam-eriste eristää sekä kylmältä että kuumalta.

Lue lisää

Magic Edition

Ylellinen Magic Edition -mallisto lumoaa kaikki, jotka arvostavat matkailuautossa upeaa ulkonäköä ja korkealuokkaisia varusteita.Kuin taikuutta on myös se, että valitsemalla autosi Magic Edition -mallistosta voit säästää suorastaan satumaisia summia!

Magic Edition -malleissa monet muuten lisävarusteina saatavilla olevat varusteet ovat vakiona, kuten 190 l jääkaappi-pakastin, ohjaamon automaattinen ilmastointi, nahkainen ohjauspyörä, 16"-alumiinivanteet, upotetut ikkunat ja paljon muuta.

Lue lisää

Esprit

Uudessa Esprit-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni muotokieli ja luksusluokan mukavuudet. Mukavuuteen kuuluvat myös erinomaiset talviominaisuudet: Uuden IsoProtect-Plus-kaksoispohjan ja vakiovarusteisiin kuuluvan Alde-nestekeskuslämmityksen ansiosta Esprit-mallisto toimii täydellisesti myös pakkassäillä. Ajoneuvon pitkän käyttöiän takaa kosteutta kestävä, täysin ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne.

Lue lisää

XLI Premium

XL I avaa ovet ajoneuvomatkailun luksusluokkaan. Sisältä ja ulkoa täysin uudistunut, kahdella eri varustelutasolla saatava XL I täyttää vaativammankin matkailijan toiveet. XL I:ssä yhdistyvät luksusluokan laatu ja kestävyys sekä modernilta matkailuautolta vaadittava keveys.
Kosteutta kestävän korirakenteen erinomaisuutta täydentävät kevytrakennetekniikkaa hyödyntäen suunnitellut modernit asuntoosan kalusteet. Gourmet-keittiö, ylellisesti varusteltu iso pesu- ja pukeutumistila sekä mukava istuinryhmä panoraama-ikkunan äärellä tuovat laatua lomailuun.

Lue lisää

Käytetyt ja uudet matkailuautot:

shortcode