Ominaisuuksia joita vain LMC tarjoaa

LongLifeTecnology-korirakenne

Ylivoimaisesti markkinoiden parasta turvaa: peräti 12 vuoden tiiviysturva: Puuvapaa korirakenne

Suomeen suunniteltu

Kaikkien vuodenaikojen olosuhteisiin - Espanjan auringon alla tai Kiilopään paukkupakkasissa.

Täynnä ominaisuuksia

Alde-nestekiertoinen lämmitys, jossa erisäätöinen nestekiertoinen lattialämmitys, automaattinen kaasupullonvaihtaja lämmityksellä ja etäkäytöllä.

Kaikki vakiona

Mm: raikas- ja jätevesijärjestelmä lämpimässä, iso jääkaappipakastin, epäsuora valaistus, hyttysverkko-ovi, sileä pelti, alumiinivanteet , led-valaistus, monitoimi-kaihdinverhot

LMC Premium Controls

Ohjaa ja valvoo muun muassa vaunun lämmitystoimintoja etäkäyttöisenä älypuhelimellasi, tai tabletillasi. Melkoinen mukavuustekijä kun koti on lämmin tullessasi rinteen juurelle.

Ylemmän luokan matkailuvaunu - mutta silti varsin maltilliseen hintaan

Suomalaiseen makuun tyylikäs kodikas sisäilme, upeat kaluste- ja verhoilumateriaalit.  Musica ja Maestro-mallit on asemoitu LMC:n ylimpään luokkaan, mutta silti hyvin maltilliseen hintaan. Vertaa mihin tahansa Pohjoismaissa valmistettuun matkailuvaunuun! Yllätyt!

  LMC-vaunuesite
 LMC-vaunuhinnasto
   Korirakenteesta
 Pyydä tarjous

LMC Maestro 513E uutuus

Kattavat varusteet - ALL INCLUSIVE

Uusi iso Panoraama „Skyview“ -kattoikkuna - sileä ulkopelti - alumiinivanteet - Big Foot - AL-KO -tukijalat - upotetut ikkunat korkealaatuisilla kaihdinverhoilla - istuinryhmän erikoisverhoilu - korkealaatuiset kalusteet - pitkät ja mukavat erillisvuoteet (215 x 89 cm ja 200 x 89 cm) paksut luksuspatjat (20 cm) - vahvistettu katto esim. ilmaistointilaitetta varten.

 Flyer-esite

513E uutuus Good Things

LMC STYLE

LMC Style 450E nyt ensiesittelyssä liikkeessämme

Verrattuna saman hintaluokan vaunuihin Stylessä huomio kiinnittyy tyylikkääseen valkoiseen sileään ulkopeltiin ja asunto-osan laadukkaaseen työnjälkeen kalusteiden ja istuinryhmän verhoilujen viimeistelyssä. Ylivoimaista kilpailijoihin verrattuna on kosteutta hylkivä ja tukeva Long Life Technologie –korirakenne ja 12 vuoden tiiviysturva, jotka tekevät LMC-vaunusta turvallisen ja hintansa hyvin säilyttävän investoinnin. LMC Style on suunniteltu kolmen vuoden ajan matkailuun tai satunnaisesti matkailuvaunulla ”irtiottoja” tekeville.

  Flayr-esite  LMC Style omaksi vuokraamalla 

Style 450E 22.600€               

Saat esimakua uusista LMC-matkailuvaunuista kurkaamalla alla oleviin varastovaunuihimme.

shortcode